Over ons

Gouwy en Partners BVBA is een onafhankelijk verzekeringskantoor in Poperinge.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar en beleggingsproducten en biedt u ook tal van financiële diensten aan. Wij richten ons zowel naar particulieren als zelfstandige ondernemers en kmo’s.

De professionaliteit van onze diensten is tevens gewaarborgd door ons lidmaatschap bij diverse erkende beroepsfederaties zoals FVF en BZB. Deze instanties helpen ons op vlak van blijvende vorming inzake verzekeringstechnische materie, wetgeving, fiscale en juridische kwesties alsook operationeel kantoorbeheer met de nieuwste IT – toepassingen.

Gouwy & Partners werd opgericht in 2014, maar huisvest meer dan 25 jaar ervaring op vlak van verzekeren, bankieren en kredieten. Verschillende bedienden en zaakvoerders hebben een expertise opgebouwd via hun eigen loopbaan als bediende of zelfstandige bij diverse financiële instellingen. Sedert enkele jaren is gebouwd aan de continuïteitsgarantie naar de toekomst met de aantreding van de zonen Gouwy.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar onderzoeken wij onder meer welke verzekeringsmaatschappij of kredietverstrekker voor jou het aantrekkelijkste aanbod biedt.

Maar vaak begint onze taak pas na het dossier- en polisbeheer. Want er kan een moment komen dat je bij schade een beroep moet doen op de door jou afgesloten verzekering. Ook dan staan wij voor je klaar!

Wil je snel geholpen te worden? Telefoneer ons dan even!

Wat doen wij nog meer voor jou?

  • wij nemen veel administratieve rompslomp uit handen
  • bij schade staan wij garant voor een vlotte en snelle schadeafwikkeling
  • wij houden je steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • wij nemen de tijd om je goed te kunnen adviseren
  • wij zijn jouw beste verzekering en verdedigen steevast jouw belangen ten aanzien van een mogelijke tegenpartij, verzekeraar, politionele en juridische instanties.

Tot slot is Gouwy & Partners bvba één van de leading brokers in België op vlak van een kwalitatief internetaanbod. Wij adviseren en offreren voor jou diverse verzekeringen/ kredieten/ financiële diensten ook 24/7 online. Zo maak je gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en het comfort die tevens direct writers aanbieden, maar in tegenstelling tot deze laatste partijen aangevuld met het onafhankelijk advies en professionele schadebemiddeling van een vertrouwde makelaar in jouw buurt.

The best of both worlds, en dat komt onze klant rechtstreeks ten goede!

Scherpe premies tegen de beste voorwaarden, online af te sluiten waar en wanneer u dit maar wenst, met de zekerheid en professionaliteit van een onafhankelijk en zelfstandig makelaar.

Aarzel dus niet langer en contacteer ons vrijblijvend.

Onze raadgevers staan voor je klaar, per telefoon, via e-mail, of via een van onze vele sites:

Ons deskundig team ontvangt u ook met veel plezier in onze kantoren voor een persoonlijk en confidentieel onderhoud.

 

Johnny Gouwy

 

 

Verzekeringskantoor

Gouwy & Partners

  • Kantoor Poperinge – Burgemeester Bertenplein 23 – 8970 Poperinge
  • Tel. 057 33 29 92 / Fax 057 33 68 57

Johnny Gouwy

Zaakvoerder
Tel: 057/332992
Mail mij

Thomas Gouwy

Zaakvoerder
Tel: 057/309892
Mail mij

Niels

Niels Gouwy

Zaakvoerder
Tel: 057/309897
Mail mij

Wendy

Wendy Degrave

Commercieel Adviseur
Tel: 057/309896
Mail mij

ans

Ans Vandromme

Commercieel Adviseur
Tel: 057/309894
Mail mij

christophe

Christophe Devoogt

Commercieel Adviseur
Tel: 057/309898
Mail mij